Kategorier
Uncategorized

Læder nøgleringe

Nogle gør meget op i nøglering og andre går overhovedet ikke op idet, men uanset hvilken type du tilhøre så har du brug for en nøglering. For realiteten er nemlig at vi ikke kommer ind mange steder her i verden uden at have en nøgle med os, det gælder især arbejdet og hjemmet. Og når nu du alligevel skal have en nøglering, så er læder nøgleringe et stilsikkert og diskret valg der passer til alles behov.

En lille diskret nøglering

Det gode ved en læder nøglering er at den ikke som så mange andre nøgleringe er stor og klodset og nemt går i stykker. Læder er et slidstærkt materiale der holder i mange mange år uden at det kommer til at se brugt og kedeligt ud. En nøglering bliver hevet op og ned i lommen mange gange hver dag, så den skal helst også kunne holde til lidt af hvert.

Farven på læder er også lækker men diskret og så kan man lave nøgleringen relativt lille, da lidt kan klare meget når det drejer sig om læder. Det betyder at du får en kraftfuld, men lille og diskret nøglering.

Læder nøglering med tekst indgraveret

Dit eget navn på nøgleringen

Læder nøglesnor/keyhanger

Vil du gerne have en nøglesnor, eller keyhanger som det hedder på engelsk, i læder så er det også muligt. Det kan være rart at have en nøglesnor i læder hvis du har et job hvor du bruger dine og måske andre nøgler rigtig meget hver dag. Så er det nemmere at have nøglerne om halsen fremfor liggende nede i lommen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *